כאב באזור השמאלי של הלסת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/04/2020 | 19:38 | מאת: ארז

שלום דר . יש לי כבר שבוע מין לחץ .כאב משיכה . בצד שמאל למטה החשד שלי שהשן בינה לפעמים גם כאב למעלה מצד שמאל ממש כול אזור הלסת השמאלי . השאלה מה אתה מציע לעשות או איזה שהוא טיפול ביתי כי הרופא שלי לא עובד ואני מפחד ללכת למרפאת חרום בגלל הקורונה .שאני שם וויסקי באזור הזה קצת מרגיע . יש לי בבית טרואדנט . אופטלגין . נרופן . נרוסין . לא עוזר

הכל כנראה נובע מדלקת סביב שן הבינה. וויסקי עלול לגרום כוויה לרקמות ולהחמיר את המצב. עדיף לנסות לשטוף 2-3 ביום עם תרודנט ולהעזר בנרוסין. יש לבצע בהקדם צילום פנורמי כדי שאם יוחלט על עקירת השן, העדר הצילום לא יעכב את הטיפול.

06/04/2020 | 20:21 | מאת: ארז

תודה . השאלה מי יעשה לי עכשיו צילום פנורמי . האם אתה מכיר במקרה מקום . תודה

באיזו עיר אתה גר

06/04/2020 | 20:24 | מאת: ארז

ועם כדאי לפנות למוקד חרום

06/04/2020 | 20:30 | מאת: ארז

יהוד

למיטב ידיעתי המכונים בקרית אונו סגורים על פי הוראת משרד הבריאות. ניתן להצטלם בתל אביב לאחר תיאום מראש

06/04/2020 | 21:41 | מאת: ארז

סליחה שאני משגע אותך איפה בתל אביב . ומה לבקש צילום פנורמי לכול הפה ?

צילום פנורמי הוא צילום של כל הפה. נא התקשר מחר עם יגאל ותאם איתו ניכן ומתי להצטלם. בקש ממנו שישלח לי העתק בדואר אלקטרוני. יגאל ‏‪+972525495050

מנהל פורום רפואת שיניים