שאלה על שיני בינה......

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/10/2019 | 02:15 | מאת: סיוון

היי אז גדלה לי שן בינה שניה הצד השמאלי של הפה החלק העליון של הלסת. בימים הראשונים ממש כאב לי הלכתי להתיעץ עברתי צילום פה ואמרו לי שכדאי לעקר אותה. אני מפחדת פחד מוות ממחטים , ניתוחים וברור שגם עקירות. החלטתי לחפש חוות דעת נוספת מרופא קרוב של המשפחה הבעיה ? אנחנו בחול המועד והרופא בחו"ל יחזור אחרי החג כנראה. אז התחלתי לגרגר מים עם מלח. לקחת אדוויל (200 מ"ג) והאמת שזה ממש ממש עזר. ועכשיו אני מרגישה שהשיניים שלי בשורה של השן בינה כאילו "זזות" מפנות לה מקום כזה. לא יודעת בדיוק להסביר תתחושה אבל אני מריגשה שהתפנה לשן מקום ושאני נוגעת בה עפ הלשון באמת יש קצת יותר מקום לפני כמה שעות. השאלה שלי האם זה הגיוני מה שאני מרגישה ? הלסת שלי השיניים שלי מפנות מקום לשן בינה ? זה קורה ? כאילו זה נורמלי ?

השיניים לא זזות ולא מפנות מקום. אבל העיקר זה שהכל מסתדר כנראה מעצמו

מנהל פורום רפואת שיניים