עקירת שן בינה באופן מיוחד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/04/2019 | 12:04 | מאת: יולי

שלום, יש לי מחרתיים עקירה כירורגית של שן בינה תחתית בצד ימין בבית חולים. הרופא במרפאה ששלח אותי אמר שזו לא עקירה רגילה מכיוון שהסיטי הראה שהשן יושבת על עצב ולכן לא עוקרים אלא מוציאים חלקית ולאחר זמן מה מוצאים את החלק הנותר. רציתי לדעת מה הכוונה האם מוצאים רק את הכותרת כלומר לא חותכים את החניכיים כלל? והאם פעולה זאת כואבת ומה מומלץ לעשות אחריה? תודה רבה, יוליה

בשלב הראשון חותכים את הכותרת ומוציאים אותה, ובשלב שני את השורשים. לפעמים חותכים את החניכיים ולפעמים לא. מומלץ לקחת משככי כאבים מסוג advil liq. Gel

מנהל פורום רפואת שיניים