כאבים שנתיים לאחר עקירת שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/03/2019 | 12:58 | מאת: טל

שלום רב. לפני כשנתיים עברתי עקירת שן בינה כלואה בלסת תחתונה (מאחר והייתי אמורה לעבור הרכבה של שלישיית כתרים באזור), העקירה היתה קשה והתפתחה לאחר מכן מכתשית יבשה. לפני כשבוע החלו כאבים, בצילום נראה שהטיפולי שורש מתחת לכתרים תקינים ואין דלקת. אך המקום של העקירה הכירורגית אדום וכואב וכשאני לוחצת שם כואב לי. הכאב מציק כל הזמן ומקרין לאוזן. האם ייתכנו כאבים שם לפתע שנתיים אחרי? האם ייתכן שנשארה חתיכת שן? מה עושים? תודה רבה מראש על המענה.

יש לצלם את אזור העקירה ולראות אם אכן המקום נקי משרידים של השן שנעקרה

מנהל פורום רפואת שיניים