עקירת שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/12/2018 | 23:09 | מאת: אורן

שלום עברתי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה לפני 6 ימים. מקום העקירה נתפר לבסוף בתפרים נמסים. 1.האם הגיוני שעדיין יש קצת כאב וקושי בפתיחת הלסתות? 2.הנפיחות בלחי אמנם ירדה אך משום מה יש נפיחות מהחי בחלק הפנימי 3.האם מותר בעת צחצוח השיניים לצחצח גם את מקום העקירה עצמו? 4.כמה זמן להחלמה ולסגירה של הבור שנוצר? 5.שמעתי על דבר שנקרא מכתשית יבשה. איך אני יכול לדעת אם זה המצב גם אצלי? זאת אומרת מהם הסממנים? תודה.

אחרי עקירה כירורגית צפויים כאבים ונפיחות כזאת או אחרת וניתן להעזר ב כדורי ADVIL LIQUI GEL למקוםלוקח מספר שבועות להיסגר יש להיזהר בציחצוח באזור מכתשית יבשה מאופיינת בכאב חזק, מנדנד ומציק

מנהל פורום רפואת שיניים