עקירת שן בינה תחתונה.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/11/2018 | 17:38 | מאת: ג'ני

שלום, ביום חמישי עברתי עקירת שן בינה. התנפח לי הלחי, סובלת מכאבים עד עכשיו. היום מצליחה להסתדר כמעט וללא משככי כאבים. הנפיחות ירדה אך לא עד הסוף. ביום של העקירה, עלה לי החום ל37.7, צמרמורות, חולשה מטורפת.(במרפאה נאמר לי שזה יכול לקרות בעת עקירה ונתנו אנטיביוטיקה) 24 שעות אחרי העקירה לא היה חום אבל כן צמרמורות וחולשה. 48 שעות אחרי אני עדיין עם חולשה, מדדתי חום והחום הינו 36.3. לפעמים יש סחרחורות עדינות שחולפות תוך שניות. האם זה באמת קורה או שיש מקום לדאגה?

24/11/2018 | 17:55 | מאת: ג'ני

הפחד שלי הוא מזיהום...

24/11/2018 | 20:14 | מאת: ג'ני

עכשיו הכאבים שוב התגברו.. 🤔

האם את ממשיכה לקחת אנטיביוטיקה? האם הומלץ לך על ADVIL או על NAROCIN?

25/11/2018 | 07:03 | מאת: ג'ני

אני ממשיכה לקחת אנטיביוטיקה. הומלץ לי על אופטלגין, אקמול.. אני לוקחת אדוויל ואקמול לסירוגין.

מנהל פורום רפואת שיניים