שיניים כלואות לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/07/2017 | 16:29 | מאת: ליאור

שלום לכולם אני חייב עזרה בבקשה אני כבר 3 שנים סובל מסחרחורות עשיתי בדיקה במרפאת סחרחורות ויש לי חולשה גבולית באוזן שמאל..התחיל לי גם לפני 3 שנים יתר פעילות בבלוטת התריס יש לי שתי שיני בינה בלסת תחתונה שאני חושד שהן עושות לי את כל הבלגאן ועושות לי דלקות שמשפיע על הכל. האם כדאי לי לעשות עקירה של 2 השיניים אני מאוד חושש כי זה קרוב לעצב ואני מאוד מפחד לעשות שלא יפגע לי העצב. תודה רבה על העזרה תהיו בריאים.

אני לא רואה את הקשר בין סחרחורות, פעילות יתר של בלוטת התריס לבין שיניים כלואות ההחלטה האם לעקור אותן ואיך מתקבלת רק לאחר ביצוע CT של השיניים הנל

10/07/2017 | 20:03 | מאת: ליאור

יש לי פנורמי עדכני לפני חודשיים

פנורמי במקרה כזה לא מספיק

מנהל פורום רפואת שיניים