עצב ללא סיבה מה עושים עם זה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

24/02/2019 | 21:26 | מאת: חיה

אני לא יודעת למה,אבל יש לי עצב לפעמים שאין לזה סיבה פשוט מין חוסר אנרגיה אפילו אין לי מחשבות שליליות סתם עצב. יש לי הכל עבודה משפחה נהדרת חברים נהדרים אבל לא עוזר כלום שיש לי עצב אין לי חשק לעשות כלום פשוט כלום אחרי זה שאני פתאום חוזרת לשמחה אני פועלת רגיל אני מאד רוצה להתמודד עם העצב הזה אני מנסה לדעת מה הטריגר ולא מוצאת אני מחפשת עצה,תודה

חיה שלום השאלה באיזה תדירות זה קורה ולכמה זמן והאם זה מפריע לך לעשות את מה שחשוב לך. אם זה מאד מפריע אפשר להיעזר בתרופה או ללכת לטיפול התנהגותי קוגניטיבי או לנסות לעשות ספורט כאשר יש עצב וגם דברים אחרים שעושים לך טוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש