איך לחזור למצב נפשי מאוזן

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

09/09/2017 | 21:04 | מאת: תמי

אני בת 50 מרגישה כנראה כתוצאה מגיל המעבר דיכאון חולשה חוסר חשק לעשות דברים אני רוצה להגיע למצב מאוזן עברתי תקופה לא קלה ואני רוצה לחזור לעצמי מה ניתן לעשות? כיצד אפשר להתאזן?

תמי שלום השאלה היא מה עוצמת הדיכאון, האם את מצליחה לעבוד ולתפקד בבית, אם לא אז כדאי לקחת תרופה נגד דכאון ואפשר להוסיף טיפול התנהגותי קוגניטיבי. אם את מתפקדת, אז מאד חשוב לעשות ספורט להכניס לסדר היום דברים שאת אוהבת בדרך כלל, ולעבוד על החשיבה עם הספר בוחרים להרגיש טוב. אפשר גם כל ערב לרשום איזה דברים היו טובים היום גם דברים קטנים.

מנהל פורום שווה לכל נפש