בעיה של דחיפת לשון על לסת עליונה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

13/07/2019 | 18:13 | מאת: פחדנית

היי יש לי בעיה שהלשון שלי לוחצת על השיניים ודוחפת את השיניים הקדמיות העליונות קדימה. אף פעם לא רציתי גשר ואני עדיין לא רוצה אז החלטתי לוותר על זה ובחרתי בהתליך שכלל עקירת שן אחת ושיוף השיניים הקיימות (שיש להן בעיית צפיפות קשה) ואז הלבשת כתרים וכל זה כדי ליצור מראה קצת יותר אסטתי. אז נכון זה לא פתר את בעיית הלסת העליונה הבולטת קדימה אבל זה בהחלט נראה יותר טוב עכשיו. הבעיה היא, שהלשון עדיין לוחצת קדימה (בעיקר בלילה) ואני מפחדת מהמשך תזוזה של השיניים קדימה. והשאלה שלי בעצם, היא האם קיבוע יכול לעזור? והאם יש פיתרון אחר כלשהו לבעיה של דחיפת הלשון? חשוב לי לציין שאין לי קשיים או הפרעות בבליעה או בדיבור וזאת רק בעיה של דחיפת השיניים קדימה

שלום רב, חסרים המון פרטים על מנת לתת לך תשובה רצינית כמו למשל סגר השיניים , היחס בין שתי הלסתות , מצב העצם והחניכיים ועוד גורמים נוספים המשפיעים כולם על התשובה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה