בעיות שיניים גורמות לקושי בליעה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/02/2019 | 20:23 | מאת: קרן אור

אני בת 20 בגיל 10 החלו בעיות עיכול מתמשכות ספציפית עצירויות שנמשכו למעלה משבוע וקושי בליעה שבא מפעם לפעם. הקושי רק החודש החל להפריע לי בעת אכילת מוצק מאז אני חיה על נוזלים אכלתי מעט בטטה ובמיון רופא אאג אמר לי לאכול קרואסון. הייתה דלקת שקדים שעברה הייתה פטריה בפה שעברה ובכל זאת הקושי נמשך. רופאת שיניים מצאה דלקות בשיניים האם זו הסיבה? אין לי כאבים בדר"כ כואב לי ואני ישר רצה לטיפול. זה סימן רע או טוב שלא כואב? יש כמה טיפולי שורש, סתימות, ומלא פצעים מוגלתיים בחניכיים. יש לי עוד תור לאאג ב-14 וצילום וושט ב-13 בבקשה עזרה!

לצערי אין לי כל דרך להשיב לגבי בעיות שיניים ללא בדיקה וצילומים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה