כאבים ודימומים מכתר קבוע

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

02/02/2019 | 20:36 | מאת: שירה

שלום יש לי כתר מאוחה למתכת וקורה בזמן האחרון גם דימומים הרבה פעמים וכאב בכל ניקוי ושנתקע אוכל שמקשה לפעמים להוציא עוד יותר סיוט גם קצת שחור באיזור הכתר ובמקום מסוים נוטה לצהוב ובזמן האחרון גם הרגשת הלחץ הזאת קוראת גם סתם לא כאב אלא סוג של לחץ כאילו אין מקום שלוחץ שם למטה והכתר לא מתאים ואפילו כאילו סוג של התפרקות הבעיה שלא רואים כלום רק השחור/צהוב גם הצילומים לא הראו דבר אבל הסכמנו בגלל שמציק וכואב,שנחליף לזירקוניה כבר. האם יכול חהיות מצב שפתאום כתר לוחץ בחניכיים ועושה דלקות שפתאום לא מתאים קרה משהו או אפילו מתכת מתפוררת ופתאום נעשה שינוי או מה יכולה להיות הבעיה להרגשה והאם שיורידו את הכתר יכולות לראות דברים חדשים כמו עששת רו בעיה בכתר שפתאום נעשתה שאולי בצילום בגלל שהכתר הפה מסתיר לראות בצילום וגם אחרי ההורדה צריכים גם מבנה חזר או רק כתר זמני?

באופן תאורטי הכל יכול לקרות וכל התשובות עלולות להיית נכונות,אין לי שום דרך לענות יותר ספציפי למקרה הפרטי שלך ללא בדיקה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה