שיני בינה וציפויי שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

08/01/2019 | 14:02 | מאת: י. מהצפון

שלום ד"ר אמיד, הייתי ביעוץ לגבי ציפויי שיניים, הרופא ביצע לי גם בדיקה של כל מצב הפה, הכל תקין מלבד שיני בינה שזקוקות לעקירה. הוא אמר שהוא יעשה את הטיפול רק אחרי עקירת שיני הבינה הכלואות שלי.. לא כ"כ הצלחתי להבין ממנו האם זה קשור לשינוי במערכת השיניים לאחר העקירה או סיבה אחרת. אני מאד חוששת מעקירה כירורגית, ורוצה בינתיים להימנע מזה. רציתי לשאול האם טיפול אסתטתי של שיניים דורש קודם עקירה של שיני בינה? האם ניתן לבצע טיפול כזה גם ללא עקירה של שיני בינה?

בהנחה שאינך מתכוונת לצפות את השיניים הסמוכות לשיני הבינה לא אמורה להיות מניעה לצפות את איזור החיוך לפני העקירות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה