התייעצות בקשר לכאבים שיש לי

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/07/2018 | 19:56 | מאת: לימור

מאז שהתקינו לי זמני כואב בתנועות מסוימות ממש מציק ולוחץ מה זה יכול להיות מה אפשרי לעשות כי בהתחלה כמה ימים כאב עבר כאב מהטיפול ועכשיו שוב סוג של כאב והרבה פעמים ממש כאילו לועסת על הכתר ומטריד האם במצב זה יוכלו בכלל להמשיך למדידות ולהמשך?

לימור שלום, לא אמורים להיות כאבים בתפקוד עם כתר זמני תקין , יכולות להיות סיבות רבות הקשורות בכתר ובהתאמתו ועד לבעיה בשן שמתחת לכתר , כמובן שתשובה מדויקת לגבי הכתר הפרטי ניתן לתת רק לאחר בדיקה וצילום

26/07/2018 | 20:16 | מאת: לימור

אלך לראות אבל יכול להיות שזה לא כזה חמור וחבלה בשן עצמה . יכול להיות גם בעיה בכתר הזמני לא מתאים כבר או שהגובה לא מתאים. ודבר שני בגלל שיש כתר קבוע ליד ובגלל שעברתי ניתוח הארכת כותרת וניסו לסדר אבל רואה שלא נוח או הבעיה זה איזון בין שני הכתרים ביחד אבל אלך אבל יכול להיות גם דברים פשוטים לא רק דבר של שבר / חבלה ועוד בסגנון הזה ? ואם זה בעיה רק בכתר זמני יותר נכון יהיה אולי לעשות כתר זמני חדש?

בהחלט יתכן שהבעיה הינה בכתר הזמני, אם זו בעית איזון,דלקת מחוסר התאמה של הכתר לשן או בעקבות דחיסת מזון בין הכתר לחניכיים

27/07/2018 | 12:04 | מאת: לימור

ולא להלחיץ את עצמי בתם רואה מצב כבר שהכל הלך . אבל בכל זאת כדאי ללכת לפני התור של עוד שבוע וחצי שאמור להיות למדידות שרק יראו או לחכות לתור למרות הכאבים ששמתי לב שבשינה ואחרי שינה כמעט ולא ומי שמתחיל להכנס אוכל ועוד אז לאט לאט עוד ועוד מחמיר וכואב .

אם כואב ברמה שאיננה סובלת דיחוי כדאי בהחלט להקדים את התור

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה