שיקום גדול בפה בלסת העליונה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

04/10/2017 | 12:59 | מאת: מעיין

שלום וחג שמח אני בת 45 פלוס, בעבר לפני 11 שנים בערך שאלתי בפורום על כתרים לא אמיתיים שנעשו על ידי סייעת רופא שיניים וטכנאי שיניים שנגע בפה, אני מקווה שאתה זוכר את המקרה. ועקירת שן שהופסקה באמצע כי הרופאה התעייפה והלכה לשחק טטריס ובועות במחשב- כיום אני מטופלת אצל רופא מקצועי אינושי שכל העבודות הכושלות שהוצאתי עליהם סכום נכבד הוחלפו בכתרים אמיתיים ושתלים אמיתיים וכן יש לי תותבת זמנית בלסת העליונה - אחרי החג אתקשר לרופא כדי לדעת אם לאור הצילום ניתן לעשות שתלים. הייתי רוצה לדעת אם יש השפעה לחוסר הברזל הרציני שיש לי שאני אקבל עירויי ברזל וכן לבעיות בבלוטת התירואיד שאני צריכה לעבור מיפוי בלוטה ובדיקת צפיפות עצם אפילו שאני לא בגיל 50. יום טוב וחג שמח

מעיין שלום, יהיה מאד לא רציני ולא אחראי מצידי לענות לך לגבי התאמת מצבך הרפואי לבצוע שתלים כתשובה לשאלה בפורום בהצלחה וחג שמח!

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה