כאב שהופיע לי בזמן לעיסה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

10/09/2017 | 20:29 | מאת: נעמה

יש לי פתאום כאב בלעיסה שיש עליה כתר זמני וכאב מציק ומטריד ולוחץ גם לא רק בלעיסה אבל בלעיסה חזק הכי והאם יכול להיות זה ואולי בגלל השחיקות שלי עשיתי נזק ואם כן אם זה שכואב בלעיסה וכואב אפילו חזק יש כאב גם בחניכיים יש פתרון מקווה שלא עשיתי נזק בשן שיצריך עקירה איזה נזק יהול להיות שעשיתי מה מתאים לסימפטומים שרשמתי ובאלו בדיקות יוכלו לאבחן ?

יכולות להיות סיבות רבות לרגישות תחת כתר זמני , לצערי לא אוכל לתת תשובה ספציפית ללא בדיקה וצילום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה