המשך טיפול לאחר עקירת שן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/03/2017 | 13:44 | מאת: ספיר

רציתי לשאול הולכים לעקור לי שן בינה ועושים לי טיפול בשן שליד (כתר). המקום יחלים ואז שוב נעשה את המדידות אבל האם בגלל שאין כבר שן בינה האם גודל הכתר וגם סוג הכתר ישתנה כי היה מקום מסוים ובעקבות העקירה יהיה יותר מקום יהיה סוג של שינוי וכמה זמן בדרך כלל רצוי יהיה לחכות מהעקירה עד להמשך הטיפול בשן הנ"ל . מדובר בשן בינה תחתונה.

ספיר שלום, גודל הכתר הוא אך ורק בהתאם לגודל השן עליה הוא יושב , רצוי לחכות מספר שבועות עד להבשלת החניכיים ועצירת נסיגת חניכיים המתרחשת לאחר העקירה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה