עקירת שן טוחנת מספר 46

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/03/2017 | 14:58 | מאת: אורן

אני כבר שבועיים אחרי עקירת שן 46 ועדיין עם כאבים יש לי מכתשית יבשה במקום בהתחלה טיפלו באמצעות חומר שנקרא אלבאוגיל שסגר את מקום העקירה. היום הכירורג שביצע את העקירה הוציא לי את האלבוגיל מהשן ניקה את המקום ואמר לי להשאיר את מקום העקירה פתוח ורק לשטוף כל הזמן את הפה ששאריות מזון לא יתקעו בתוך מקום העקירה. השאלה שלי האם זה בסדר להשאיר את מקום העקירה ככה חשוף? אני רוצה לציין שעדיין יש לי כאבים חזקים במיוחד בלילה ממקום העקירה.

לצערי אין לי אפשרות לענות מבלי לבדוק את המקום, סומך על הכירורג שראה את מקום העקירה שהטיפול שנתן הוא הנכון ביותר למקרה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה