טיפול משלים לגידול בגזע המול

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

03/03/2014 | 03:23 | מאת: אורנה

אבי, בן 73 יש גידול בגזע המוח אילו טיפולים משלימים יכולים לעזור לו (הוא עבר הקרנות שלא עזרו לו וכעת התחיל טיפול כימותרפיה בטימודל)

03/03/2014 | 08:46 | מאת: צביה רן

דמיון מודרך ועבודה רגשית יכולים לעזור. כל טוב והרבה בריאות לאבא.

03/03/2014 | 11:21 | מאת: לצביה

08/03/2014 | 23:23 | מאת: אורחת

לבעיות שאינך מבינה בהן מספיק. את יודעת מה זה טימודל? ואולי יש סוגים שונים של גידולים בגזע המוח? ואולי חשוב המיקום של הגידול? הגודל/הדרגה שלו? רק בריאות

אמצעים נוספים העשויים לעזור מעבר למה שאביך מקבל בבית החולים הם: היפרתרמיה למוח דיאטה קטוגנית תוספי מזון: בוסביליה, ברומלאין, מלטונין, קורקומין, זריקות איסקדור ד"ר יוסף ברנר

03/03/2014 | 22:30 | מאת: אורנה

תודה על התגובות הרופאה האונקולוגית של אבי אמרה לנו שאי אםשר לעשות היפרתרמיה לגזע המוח. אני מבינה שלפי דעתך זה אפשרי. תוכל לפרט? תודה

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן