האם wave front מבטל הילות וסינוורים לאחר ניתוח?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/12/2018 | 07:28 | מאת: ניצה

לפני שבועיים עברתי ניתוח אינטרלאסיק והיו לי שבועיים של סבל סיוט כאבים איומים צריבה גרד דקירות גוף זר בעיניים לחץ בעיניים ועד עכשיו זה לא חלף והכי מפריע לי זה ההילות והטשטוש ובלילה אני רואה הילות סביב אור ואת הכתוביות של הטלוויזיה מטושטש. האם נגרם לי נזק בלתי הפיך מהאינטרלאסיק? אם הייתי עושה wave front עם האינטרלאסיק אז לא היו לי טשטוש הילות סביב אור וסינוורים? האם העיניים שלי נהרסו כתוצאה מהאינטרלאסיק? עברו שבועיים ואין שיפור בכלל

שלום רב, השאלה נענתה כבר בפורום אחר ולא אחזור על התשובה שוב. בברכה, ד"ר אורי מלא.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה