סחרחורות עקב מגע בשן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/07/2019 | 23:58 | מאת: לאה

לפני קצת יותר משנתיים עברתי עקירת שן בינה. לפני כחודש כאב לי האזור - כאב שדומה לכאבי שן בינה . כשניסיתי להבין איפה כואב לי נדעתי באזור העקירה שנעשתה לפני שנתיים. וכאב מאוד והרגשתי סחרחורת וכאב ראש קל. השאלה אם יש מצב שפגעתי במשהו בעצב כלשהו במגע ולחיצה עם האצבע על המקום הכואב.? אני חייבת לציין שאני סובלת מחוסר שיווי משקל לעיתים קרובות ואף יומיומיות מוז הנגיעה במקום.. אשמח לדעת אם יש מצב שפגעתי במשהו...

12/08/2019 | 06:44 | מאת: ד"ר הילה קליין

קשה להאמין כי נגיעה באתר של עקירה לפני שנתיים תגרום לסחרחורת. על מנת לברר את מקור הכאב רצוי לבצע צילום פנורמי ולפנות לרופא/ה שעקר/ה לך בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות