שאלה לד"ר פוקס בקשר למחקר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

15/05/2007 | 22:09 | מאת: ראובן

מדובר במחקר ששמעתי שהוצג בכנס איגוד הקרדיולוגים השנתי האחרון. הוא דיבר על מעקב טלרפואה. נבדקו חולים אחרי התקף לב שהיו תחת מעקב טלרפואי (של חברת שחל)אל מול חולים ממאגר הACSIS ממחלקות טיפול נמרץ אחרות שלא היו תחת מעקב שוטף. החולים שהיו תחת מעקב לפי המחקר האריכו חיים פי 2.2. נחשפת למחקר? מה תוכל לומר על זה? אני אחרי ניתוח מעקפים + החלפת מסתם ושוקל להצטרף לשרות של שחל.

15/05/2007 | 23:43 | מאת: לקוח

אני מנוי לשרות והאמת היא שלא שמעתי על המחקר המדובר. זה מאוד משמח. אני טיפוס היפוכונדר לכן כל מה שקשור לרפואה מערבית אני בעניין. אחרי השיקום בררתי לעומק וראיתי שהציוד ואיכות השירות של שחל גבוהה הרבה יותר מהמתחרים. כמו כן עד כמה שבררתי, בזמן שהמתחרים נעזרים באמבולנסים של מד"א ושל חברות קבלן לשחל רק אמבולנסים שלהם. זה חשוב כי הם אוגרים את כל ההיסטוריה הרפואית שנמדדת במכשור שלהם כך שאם קורה משהו מגיע אמבולנס עם כל ההיסטוריה, עם זה אמבולנס קבלן זה לא יכול לקרות. בכל אופן, אני מוסיף קישור אינפורמציה - www.shahal.co.il

16/05/2007 | 00:12 | מאת: גולשת

בתור לקוח מרוצה, אולי תציע להנהלת שח"ל לפרסם את השירותים שלהם בצורה מסודרת באתר, כך שקהל רחב יהיה חשוף לפירסום. ?? הנה הפרטים להתקשרות להנהלת דוקטורס - http://www.doctors.co.il/m-Doctors,a-Advertise.html

20/06/2007 | 09:43 | מאת: לקוח

ברשותי ציוד של שח"ל למכירה במחיר סימלי. טלפון 0506754436

27/05/2007 | 23:18 | מאת:

המחקר באמת פורסם בכנס של האיגוד הקרדיולוגי והוא מצביע על ירידה מעל 50% בתמותה שמהלך השנה שלאחר אירוע לב בקרב אילו שהיו במעקב של שחל בהשוואה לחולים שנכללו בסקר ישראלי. הנתונים מעודדים אבל יש צורך להמתין לפרסום של כלל הנתונים כדי לבין מהי התרומה של טלרפואה במקרים אילו. מבחינת ההצטרפות לאחר ניתוח מעקפים+מסתם: ההצטרפות מאפשרת הורדת מתח עקב הזמינות של יעוץ רפואי. חשוב לזכור שהטיפול החוב כעת הוא בגורמי הסיכון לטרשת עורקים ונטילת תרופות מסודרת תודה