נטילת כדורים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

07/05/2012 | 09:38 | מאת: מאיה

שלום רב, אני נוטלת מזה 6 שנים אלטרוקסים מידי בוקר וכעת לאחר בדיקות דם נתגלה כי חסר לי סידן, ברזל, ויטמין D הבנתי שאסור ליטל אלטרוקסין עם ברזל וברזל עם סידן? כעת עליי ליטול: אלטרוקסין, סידן, אלפא די 3, ויטמין D (טיפות) וברזל. איך אני אמורה לשלב את כל התרופות? האם יש צורך ליטול משהו לפני אוכל, במהלך הארוחה או אחרי? מה הפרשי השעות? תודה מראש, מאיה

07/05/2012 | 11:27 | מאת: תשובת מנהל הפורום

עלייך לפנות לרופא המשפחה שלך כדי לעשות סדר. מה שאני יכול להגיד לגבי ברזל - יש לקחת רחוק מאוכל ורק עם מים.

מנהל פורום המטולוגיה