הומוזיגוטית לפקטור 2...............

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

03/01/2019 | 14:06 | מאת: אנונימי

שלום רב אני בת 34 אחרי 3 לידות בניתוח קיסרי.ברקע הומוזיגוטית לפקטור2..מאז פברואר 2017 אני עם התקן תוך רחמי לא הורמונלי...לידה אחרונה הייתה באוקטובר 2016. ב 8.12.2018 התחיל אצלי דימום לא כבד...לא כמו שרגילה לו בדרך כלל למרות שהמחזור סדיר.ועד עכשיו אני עם הפרשות דמיות..קיבלתי טיפול אנטיפיוטי למשך שבועיים והיום הצטרכה הרופאה להוציא את ההתקן ובקשה ממני לקחת תרופה בשם הקסאקברון 500 מ"ג במיניון של 2 *2 ביום.. האם אני יכולה לקחת תרופה זו שמטרתי לעלות את הקרישיות למרות שברקע אני הומוזיגוטית לפקטור2??ואם זה מסוכן אז מה אני יכולה לקחת במקום כדי להפסיק את הדימום?? תודה רבה ואשמח לתשובתכם יום טוב

קשה לענות על השאלה בלי לדעת אם סבלת מאירועים של קרישי דם בעבר.

03/01/2019 | 19:47 | מאת: אנונימי

לא...אני רק קיבלתי קלקסן בהריון..אבל דודים מצד אמא היה להם עבר של דום לב..

מנהל פורום המטולוגיה