סיוע באבחון תסמונת וחריגות המטולוגיה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

10/09/2018 | 03:11 | מאת: פלוני1

שלום, מעוניין לסיוע והכוונה לאבחון התסמונת ממנה סובל לאחרונה: מאז תרומת דם שביצעתי לפני כמעט שלושה חודשים אני סובל מסחרחורות, עייפות, הפרעות שינה, הזעת לילה וחולשה כללית שמחריפים במיוחד בעקבות הליכה או ספורט. אציין שאני בן 33, בריא בד"כ למעט כאבי מפרקים כרוניים קלים באים והולכים בכתפיים וכאבי גב, ושנוירולוג וקרדיולוג בדקו ושחררו אותי ללא שום ממצאים חריגים. רוב המדדים בבדיקות דם האחרונות שביצעתי יצאו תקינים למעט מספר חריגות, המטולוגיה: אחוזי לימפוסיטים 17.4, HCT 41.2, שקיעת דם 12, חלבון מגיב C 0.78, תפקודי כליות ושומן: חומצה אורית 8.6, טריגליצרידים 180. ההנחה הראשונית של הרופאים הייתה שמדובר בוירוס ויראלי אך אני סובל מהתסמינים כבר כמעט שלושה חודשים וטרם הצלחתי להבין מה יש לי ואיך להתמודד.. האם מסתמן שמדובר פה במחלת דם? אודה לסיוע והכוונה בנושא, בתודה מראש,

התסמינים שהצגת אינם ספציפיים למחלה המטולוגית וגם בדיקות הדם אינן מראות חריגה משמעותית אם כי הצגת נתונים חלקיים. ממליצה בשלב ראשון להבדק על ידי רופא המשפחה.

מנהל פורום המטולוגיה