תוצאת איסכמיה לאחר בדיקת מאמץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

15/06/2019 | 14:49 | מאת: עידן

שלום אני בן 54. במשפחתי יש היסטוריה של בעיות לב. 2 אחים שלי עברו התקף לב, אבי עבר ניתוח מעקפים. ערכי הכולסטרול והשומנים שלי גבוהים. פניתי לרופאת המשפחה. שלחה אותי לבדיקת אקו במנוחה שיצאה תקינה. בדיקת המאמץ הראתה איסכמיה. הקרגיולוג אמר שיש צניחות st. בדף האחרון מצויינים הפרטים ,worst st 05:57 Lead v2: 4.2 מ"מ. HR: 138 הקרדולוג המליץ על צינתור. וקופ"ח החליטה לשלוח אותי לצינתור וירטואלי. אני בלחץ ויודע ש-4.2 מ"מ לא מבשר טובות. הסיכויים לצינתור פולשני גבוהים? אשמח לחוו"ד תודה עידן

17/06/2019 | 09:44 | מאת: איתן

אם מדובר על צניחות S-T 4.2 , הכן יש צורך בצינטור צריך יותר פרטים

17/06/2019 | 14:02 | מאת: עידן

תודה רבה עידן

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה