כאבים בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

17/10/2018 | 01:28 | מאת: שרון

שלום רב, אני בת 24 ,לפני כחודשיים וחצי עברתי 2 ניתוחי ראש האחד עקב תסמונת טרגימינל נאורלגיה והשני עקב דימום מוחי מאסיבי כסיבוך מהניתוח הראשון. מאז הניתוח אני נתקפת מדי פעם בכאבים בידיים וברגליים. הבדיקות דם תקינות מלבד אנמיה  ולטיפול בה אני מקבלת עירוי ברזל פעמיים בשבוע. האם הכאבים בידיים וברגליים הם כתוצאה מהניתוח ? האם זה קשור לאנמיה ? תודה

17/10/2018 | 10:36 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מפנייתך לא ברור טיבם של הכאבים ומיקומם המדוייק. אני ממליץ להיבדק ע"י רופא כדי להחליט על המשך הבירור הנדרש. ב ב ר כ ה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל חלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב