כאבים בצוואר ותוצאות צילום

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

10/06/2016 | 08:39 | מאת: סיגלית

מזה למעלה מחודשיים אני סובלת מכאבים באזור הצוואר בצד שמאל דבר שגורם לי כאב חד עם כל הפנייה של הראש שמאלה. נשלחתי לעשות צילום עמוד שדרה צווארי ולהלן התוצאות: הסיבה לביצוע הבדיקה ! כאבים קיפוזיס קלה בגובה C6-C5 . אנטרוליסטזיס קלה בגובה C5-C4 . סטייה קלה ימינה בגובה C5-C4 . דיסקופטיה וספונדילוזיס בולטת בגבהי C6-C5 ,C7-C6 . שינויים ניווניים במפרקים הפאצטליים, בולטים ב!D1-C7 וקלים ברוב הגבהים. שינויים ניווניים של מפרקים האונקו!וורטברליים בגבהים C5-C4 ועד C7-C6 . לסיכום: סטיות ושינויים ניווניים אני בת 67. מה עושים עם כאלה נתונים?

סיגלית שלום, הממצאים שרשמת משקפים בעיה בחוליות הצוואר , דבר העלול לגרום לכאב צוואר, כאב שכמות ואף הקרנות לגפיים העליונות. אני ממליצה לך להגיע לבדיקה ולטיפול אצל ד"ר לכירופרקטיקה, בעל הסמכה ממשרד הבריאות. את מוזמנת להגיע למרפאתי לבדיקה ראשונית ללא התחייבות ובמידת הצורך להמשיך בטיפול הכולל כירופרקטיקה, עיסוי שדרתי STT, תיקון לקויות יציבה, לימוד תרגילים לשיקום הצוואר והתאמת כריות צוואר אורתופדיות. בברכה ד"ר אורלי פלטנר- המרכז לבריאות הגב סניף גבעת שמואל- 03-5324702, סניף קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב