ורטיגו

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/12/2000 | 00:23 | מאת: NIR

שלום. אמי סובלת אחת לכמה חודשים מתופעת הורטיגו דבר המשבית אותה לחלוטין למשך כמה ימים. אחותי קיבלה אתמול ורטיגו בפעם הראשונה. 1. איזה טיפול אפשר לקבל בזמן קבלת הורטיגו ? 2. האם יש טיפול מונע לורטיגו ? 3. מה גורם לורטיגו ? 4.האם זה תורשתי ?

01/12/2000 | 14:05 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ורטיגו=סחרחורת. 1. טיפול סימפטומטי להקלה (מודל, סטונרון, טרבמין, וליום) 2. תלוי מה הסיבה (האבחנה) ומכאן עשוי להגזר הטיפול המונע 3. ראה תשובתי מ25/11 4. במיעוט המקרים יש מחלות תורשתיות שיכולות לגרום לסחרחורת.

מנהל פורום אף אוזן גרון