מחלת מנייר ותרופה בשם מונוקורד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/10/2019 | 22:18 | מאת: סיגלית

שלום, אבי בן 85 סובל שנים ממחלת מנייר. נוטל אגיסרק 16 _ התקף כמו רעש של משאית באוזן. בעבר גילינו שתרופה להורדת לחץ דם בשם ואסקס גורמת להתקפים. לפני מספר חודשים עבר התקפי לב ולפני כחודש ומחצה עןד התקף. לאחר מעקפים, סטנטים, צינתורים . מקבל תעוקות לב (מיני התקפים) ואנו נדרשים לעיתים לתרסיס ניטרוגליצרין. ביום מדבקת ניטרו 10 מ"ג. מתשע בבוקר עד תשע בערב . ובלילה משעה 20:00 מונוקורד. שעה וחצי לאחר נטילת המונוקורד מתחיל ההתקף. אין ברירה חייבים את הניטרטים האלו וקרדיולוג אמר לי שגם תחליפים יש להם תופעות לוואי. רציתי לקבל חוו"ד ואם אתה מכיר רופא מומחה למחלת מנייר. תודה

שלום רב אתה יכול לפנות לד"ר יהודאי נועם או לדר שצ'ופק בחיפה או ד"ר ירון יהב במרכז, שלושתם עוסקים בסחרחרות כולל מחלת מנייר

מנהל פורום אף אוזן גרון