פוסט טראומה- מה המאפיינים?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/03/2011 | 22:09 | מאת: רמי

פחד? בלבול? שכחה? איבוד קשב וריכוז? התרגזות סתמית ? אי שקט? תמידי או עם הפסקות? אי יכולת לעמוד במקום אחד- כלומר אחוז תזזית? אי יכולת עבודה עם אנשים ? וכן אי יכולת עבודה במקום קבוע? אימפולסיביות? הזעת ייתר? דפיקות לב או לחצים בחזה? אי סבילות לרעש? זה בינתיים מה שעלה לי לראש. אשמח אם מנהל הפורום יענה על שאלות בעיתיות אלו? תודה רבה מראש.

23/03/2011 | 00:06 | מאת: מזוכיסט מתחיל

יש לי תשובה יותר פשוטה. חכה למלחמה הבאה. כנס לסימן 3 בלי מיגון, חפש סאגר, אם תהיה היחיד ששרד ואחרי חצי שנה שנה עוד יקרו לך דברים מוזרים, תדע לבד את התשובה.....

31/03/2011 | 03:17 | מאת: הפצוע האלמוני

חפש תשובות לשאלות הבעיתיות שלך בציקלופדיה ובעיקר לך חפש

שלום רמי, לפוסט-טראומה יש מאפיינים רבים, המופיעים אצל כל אחד באופן שונה. המאפיין העיקרי הוא איבוד תחושת הביטחון, או המקום הבטוח בעולם, והאמון באחרים. ללא תחושת ביטחון קשה להתמודד עם חיי היום-יום, וחשוב ללמוד וליצור אותה מחדש. את ההגדרות המפורטות של פוסט-טראומה אתה יכול לקרוא באתר של נט"ל: http://www.natal.org.il/?CategoryID=234 או בוויקיפדיה. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב