אובדן תיאבון איבוד משקל

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

31/07/2019 | 20:31 | מאת: מאיה

פני כ 3 חודשים החלו לי כאבים בבטן אמצעית רום הבטן וחוסר תיאבון,קצת הרבה באיחור ניגשתי לבדיקות דם שיצאו תקינות וביצעתי בדיקת נשיפה שיצאה חיובית סיימתי טיפול באנטיביוטקה טיפול משולש,הכאבים נחלשו,נשארו כאבים בצד שמאל בבטן עליונה התחושה הכללית יותר טובה חתשובת אולטרסאונד תקינה הבעיה העיקרית שהתיאבון לא חוזר לי בכלל אציין שגם ירדתי כ 4 קילו ב 3 חודשים,נורא מדאיג שאין כלל תיאבון או צורך לאכול ואני ממש לחוצה שכבר יש?לי משהו חמור יותר,לפני כ3 שבועות גם התחלתי ציפרלקס כיון שנכנסתי לחרדות מכל המצב והוא כבר משפיע אבל התיאבון לא חוזר מה יכולה להיות הסיבה בנןסף מאז תחילת הטיפול יש לי צואה רכה ומהירה כ 4 פעמים ביום האם זה יכול להיות סרטן בקיבה?קראתי על התסמינים בת 39 ללא מחלות רקע ולא עולה במשקל למרות שאוכלת חוששת שזהה סרטן

שלום לך . אני חושב שאין מה לדאוג . אבל כן ממליץ לעשות גסטרוסקופיה . מבחן נשיפה הוא לא מושלם ,לא 100אחוז. בטוח לא תחליף לגסטרוסקופיה רגילה . בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה