טיפול גלי הלם טניס אלבו

דיון מתוך פורום  טיפול בגלי הלם

11/02/2017 | 19:56 | מאת: דוד

אני סובל מטניס אלבו כבר שנתיים כל הטיפולים לא עזרו. ניסתי דיקור פיזיוטרפיה שיאצו. האם טיפול בגלי הלם יכול לעזור??

הטיפול בגלי הלם יכול מאוד לעזור לטניס אלבו. אבל צריך לשים לב כי לעיתים הבעיה היא יותר מורכבת והבעיה והכאב הוא לא רק בעצם אלה גם ישנם קרעים בזרוע היד. את הקרעים הקטנים בשריר אפשר לראות בצילום u.s מכשירי crt מגרמניה הנמצאים במרפאות crt עוזרים גם לטפל בקרעים ובדלקת הנמצאת גם בזרוע. בהצלחה אלי נחום

מנהל פורום טיפול בגלי הלם