הפרעות קצב על חדריות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

13/11/2016 | 00:18 | מאת: ישראל

בן 52 אובחנתי לפני חודש כסובל מהפרעות קצב.האבחון נעשה בעקבות מעקב שוטף שאני עושה אחת ל-18 חודשים היות ואני סובל מפולימיוזיטיס.לאור הממצאים בא.ק.ג ותרשומת של הולטר 24 שעות החליטה הקרדיולוגית להתחיל טיפול תרופתי בקרדילוק 1.25 כל יומיים למשך חודשיים ואז לחזור אליה לביקורת והערכת מצבי.אציין כי הדופק היה בין 95-120(משתנה ללא מאמץ וללא תחושת כאבים בחזה). אני מבקש לדעת האם קיימת קונטרה אינדיקציה לביצוע ניתוח ארתרוסקופי בגפה תחתונה(הרדמה אפידורלית או כללית) כנ"ל לגבי ניתוח לתיקון בקע בצלקת ניתוחית בבטן(הרדמה כללית).השאלות שלי הם גם בהקשר של הטיפול התרופתי וגם בהקשר לממצא עצמו.

לא אוכל לתת תשובות: 1) אני לא יודע מה סוג של הפרעת הקצב ויש שונים. 2) אני לא יודע מה מצבך: מצב המחלה הבסיסית. גורמים נלווים. מבחינת השפעה של הטיפול בחוסמי ביטא (קרדילוק שייך לקבוצה הזאת). אין מניעה מכל ניתוח בשל טיפול הזה. יש לקחת בחשבון שתגובה לטיפול זאת ירידה בקצב הלב.

מנהל פורום הפרעות קצב לב