פעילות על הליכון בקצב של 1.7 במשך 10 דקות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

19/07/2020 | 13:07 | מאת: רחל

אני בת 83 ומקבלת שנים 1.25 מג' קרדילוק להסדרת הפרעות קצב. בצעידה על הליכון בקצב לא מהיר אני מגיעה לדופק 140. האם זה מותר או מסוכן?(10 דקות הליכה)

20/07/2020 | 14:04 | מאת: רחל

האם מותר לי להגיע לדופק 140-150 לאחר 10 דקות של הליכה על הליכון. אני מקבלת 1.25 מג קרדילוק ליום

ראי

לא ברורה לי כל כך שאלה "האם מותר". זה מה שקורה בפועל, לא? קשה לי מאוד לענוץ אני לא יודע, מה מחלות רקע" מה הדופק במנוחה, האם מדובר בקצב סינוס (נורמלי) או הפרעת קצב כלהי, האם זה משהו חדש או הופיע לאחרונה, האם הליכה על הליכון- זאת פעילות רגילה בשבילך? יש הרבה שאלות

מנהל פורום הפרעות קצב לב