הפרעת קצב בלב עקב לחץ?

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

22/05/2019 | 18:30 | מאת: גוי

שלום דר בן 37 מעשן , לאחרונה אני מאוד לחוץ בעבודה שלי שהיא גם מרובת שעות ומשרה בכירה, היום במהלך העבודה וגם הייתי מאוד לחץ התחיל הלב שלי לפרפר ודופק לא סדיר ודופק גבוה, ההפרעה כמה לשניות הרגשתי שאני הולך להתעלף תעוקה בחזה וכאבים, אחרי באירוע כל היום נשימות עמוקות ואני מרגיש את הדופק בכל הגוף, לציין לפני חודשיים עשיתי בדיקת מאמץ שגרתית שהייתה תקינה , א ל מה שקרה לי הבהיל אותי בטירוף והכניס אותי לעוד יותר חרדה ולחץ, האם זה פרפור פרוזדורים כפי שקראתי באינטרנט ?

לא. לא ניתן לפי התלונות לקבוע האם יש הפרעות קצב ואם כן- מה הן. יש לפנות לרופא לבדיקות

מנהל פורום הפרעות קצב לב