פרפור פרוזדורים ......

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

12/09/2017 | 13:23 | מאת: שוקי

שלום אני בן 44 לא מעשן משקל 91 גובה 1.81 לפני 7 שנים הופיע לי לראשונה פרפור פרוזדורים של דופק 170 לערך טופלתי באמבולנס למיון וכעבור שעתיים שוחררתי לפני שנה שוב פרפור שחלף לבד לאחר 20 דקות ולפני חודש שוב פעם שחלף לבד 20 דקות לערך בדיקות שביצעתי בשנתיים האחרונות אקו מאמץ תקין צינטור וירטואלי תקין בדיקות דם תקינות לחץ דם תקין סוכר תקין,מידי פעם סובל מפעימות מוקדמות אבל למד לחיות איתם שאלתי היא האם אני יכול להמשיך לחיות ללא טיפול כי אין לי מחלות רקע או שעדיף טיפול כלשהוא ?דופק במנוחה באזור 70 ובשכיבה אפילו מגיע ל55 האם יש קשר שכל הפרפורים הופיעו בשכיבה ?

אפשר להמשיך לחיות חיים מלאים גם עם פרפור. על בסיס הנתונים שהזכרת אין לורך בטיפול. לא דווקא יש קשר בין פרפור במצב שכיבה. מציע לדון על צורך/אפשרויות טיפול עם מומחים.

מנהל פורום הפרעות קצב לב