קבלת עירוי בשל התייבשות

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

25/05/2020 | 17:15 | מאת: יעל

שלום דר רציתי לדעת למי עלי לפנות אני מ מיובשת בשל לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון ורזה מאד יש לי קושי בשתית מיפ ובאכילה גם סותריי חומצה לא עוזרים הפה יבש אבדתי הרוק הטף יבש מאד עד כדי כאב העיניים יבשות כולי מלאה פצעיםמהיובש נראית כמו בת 100 אופאת המשפחה לא מאשרת לי עירוי נוזלים מי הרופא שיכול לאשר זאת המצב שלי קטסטרןפלי גם כל ציפורניי היד מתפצלות ושבורות לא מעונינת להתאשפז בשל כך בשל היובש יש לי פיסורה שלא מתרפאת עצירות כרונית כאבים בשיניים בכלם בחניכיים בעיות עיכול טעם מר חמוץ בפה מה ניתן לעשות?

עירוי נוזלים הוא לא פתרון לבעיה שאת מציגה-עירוי נוזלים הוא כמו שתיית מיים רגילים ומתפנה מהגוף מהר מאוד. יש צורך להבין מה בדיוק הסיבה להרגשות ולתחושות שלך ומה בדיוק המחלה ממנה את סובלת ולטפל במחלה...עירוי נוזלים הוא לא פתרון.

מנהל פורום רפואה פנימית