גזים אחרי כל אוכל כל תרופה

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

28/12/2018 | 11:58 | מאת: ויס קלרה

יש לי מעי רגיז לאחרונה החמיר כל דבר שאוכלת גורם לגזים לא נעימים יש רפלוקת כל דבר שאוכלת גורם לכזים לכאבים יש לי דיספפסיה פונקציונלית שום סותר חומצה לא עןזר הסבל רב יש לי חרדה ודכאון מהמצב יתכן שחצי ציפרלקס שלוקחת פוגע במערכת העיכול סבל רב מה ניתן לעשות ס

קלרה שלום, את מתארת בשאלתך תופעה מורכבת ועושה רושם שמדובר בשילוב של מרכיב רגשי ותזונתי כאחד. לצערי בכל הקשור למערכת העיכול אין תרופת קסם או הנחייה כללית שתקל על סבלך. בעבודתי עם מטופלי גסטרו אני מחברת פעמים רבות טיפול תזונתי עם טיפול ביופידבק משולב CBT. במידה וסיימת את הבירור הרפואי בפירוש יש מקום לפנות לדיאטנית גסטרו ו/או טיפול רגשי לקבלת הנחיות מותאמות אישית. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות