יש לי בטן נפוחה תמיד תמיד כמו כרס של חודש 9

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

29/08/2017 | 09:49 | מאת: דנה

אכלתי היום: שתיתי בקבוק מיץ ירוק של פריניב, שתיתי כוס משקה שקדים אורז של אלפרו, אכלתי בוטנים גרוסים, קוקוס קלוי, 200 גרם חמאת בוטנים, 100 גרם טחינה גולמית, 10 יחידות אגוזי מלך, 10 יחידות קשיו, 10 יחידות פקאן, 10 יחידות שקדים, דייסת קוואקר שיבולת שועל עם צ'יה פשתן מלח וקינמון, מעדן שוקולד, חומוס עם חריף, סירפו מייפל, דבש, וצלחת אורז לבן. במה טעיתי? למה אני משמינה כל הזמן ולא יורדת במשקל? למה? למה?

דנה שלום, ראשית מדובר בפורום שנותן מענה תזונתי לבעיות גזים ונפיחויות ולא למטרות ירידה במשקל. יחד עם זאת ניכר כי החלק הארי של התפריט שלך מורכב מכמות גדולה של שומנים שהנם כמובן עתירי קלוריות. אני לא יודעת את כמויות יתר המאכלים אך סה"כ לא מדובר בתפריט דל קלוריות. יש לציין שמדובר בתפריט מאוד לא ממאוזן ואני ממליצה לך לפנות לדיאטנית על מנת לקבל הכוונה. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות