נפיחות בבטן לאחר כאב

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

07/04/2017 | 01:47 | מאת: רמי

שלום, אני בן 30+, רזה. בחודש האחרון התאמנתי קצת (משקולות, כפיפות בטן). לאחר כמה ימים כשהלכתי לישון הסתובבתי לצד והרגשתי באמצע הבטן (ממש באמצע הבטן מתחת לעצמות) כאב מאוד חד שנעלם לאחר מכן. מאז אני מרגיש שהבטן שלי מתנפחת בצורה מאוד קיצונית. אני רזה, אבל הבטן נראית ממש כמו בלון ואין לי מושג אם יש קשר לאותו כאב חזק שהרגשתי (פעם אחת) או שזה משהו זמני... הנפיחות היא בכל איזור הבטן ממש וזה לא השמנה (שומן) או משהו. האם יש סיבה לדאגה? מה מומלץ לעשות או מה הסימן אם יש משהו לא תקין? חוץ מהנפיחות אני לא מרגיש כרגע כאבים או משהו. בתודה מראש רמי

רמי שלום, אני ממליצה לך לפנות תחילה לרופא על מנת לבצע בירור בצורה מסודרת. לאחר מכן, ובהתאם לממצאים, תוכל לפנות לייעוץ תזונתי אשר במסגרתו יבחנו כל הרגלי האכילה שלך ויינתנו המלצות מתאימות. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות