חילוף חומרים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/07/2001 | 14:09 | מאת: שני

אדי שלום, אני בת 21.5 , גובהי 1.63 ומשקלי נכון להיום 68 ק"ג. כרגע אני נמצאת בדיאטה במסגרת שומרי משקל. אני אוכלת 1000 קלוריות ביום, בהם נכללים כל אבות המזון. יחד עם זאת אני מתעמלת בחדר כושר 4-3 פעמים בשבוע, בפעילות אירובית כגון: ספינינג, ריידר, סטפר, הליכה, ריצה וכדו'. אציין גם כי פעם בשבוע אני נמצאת בשיעור חיטוב הגוף שבו עובדים עם משקולות רגליים וידיים. אני יורדת במשקל בקצב איטי ביותר, פחות מחצי קילו בשבוע או חצי קילו. לפי דעתי הסיבה לכך היא חילוף חומרים איטי , בערך אחת ליומיים. אני שותה בערך 2 - 1.5 ליטר מים ביום ואני אוכלת את כל אבות המזון הדרושים. פניתי לכיוון הרפואי, בדקתי את בלוטת התריס והכל עובד תקין. מה אוכל לעשות כדי להגביר את חילוף החומרים בגוף, ומדוע אני יורדת במשקל בקצב כל כך איטי מאחר שחצי קילו בשבוע לא מספק ולא מצדיק את העבודה הקשה שאני עושה במשך כל השבוע. תודה מקרב לב

07/07/2001 | 12:17 | מאת: adi

שני, לרדת חצי קילו בשבוע זה פצצה!!!!!!!!!!!!!!! עדי

10/07/2001 | 19:02 | מאת: אדי מלמד

שני, צר לי לאכזב אותך , אולם גוף האדם יכול לשרוף 500-750 גרם שומן בלבד בשבוע ולא יותר, כל השאר הינו מים. אין מניעה לשתות מעט יותר ולראות האם את מחלקת את כמות האוכל היומית ל - 4 ארוחות לפחות. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה