מה עוד?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/04/2001 | 11:14 | מאת: טובי

שלום וחג שמח! אני נערה בת 19 ואני עושה ספורט 5-6 פעמים בשבוע -אירובי, שיעורי חיטוב ועיצוב, שריפת שומנים וגם 1 לשבוע חצי שעה על מכשיר סקי.התחלתי לפני כ5 חודשים את כל עניין הספורט. התזונה שלי מאוד מוגבלת ודייקנית אני לעולם לא זוללת, (אפשר לומר שאני בדיאטה כל הזמן..) השאלה שלי היא כזו מה אני יכולה עוד לעשות כדי שאיזור הישבן והירכיים שלי יתעצב ויעלמו כל השקעים(שזה בעצם הצלוליטיס) והקפלים(פסים כאלה מתחת לישבן) וכדי לראות תוצאות מהר יותר! תודה מראש, טובי.

26/04/2001 | 15:39 | מאת: ניר

טובי ------ ראשית, חג שמח גם לך. לא ציינת במכתבך מהו משקלך, מהו משקל היעד שלך והאם במהלך חמשת חודשי האימון הורדת משקל או האם היה שינוי פיזיולוגי במבנה גופך (הורדת מסת שומן, העלאת מסת שריר וכו). ככלל ישנם תרגילים יחודיים אשר מחזקים ומחטבים את השרירים באזורים שאותם ציינת כבעיתיים. כמו כן, האזורים הנ"ל הינם האזורים ה"מסורתיים" לנשים לאגירת שומן, כך שככל שתשרפי יותר שומן כך "יצתמצמו" האזורים הנ"ל. גורם נוסף שאת צריכה לקחת בחשבון הינו הגורם התורשתי ומבנה הגוף (מה לעשות ירכיים וישבן הינם גורמים שעוברים בתורשה - כמו גובה, צבע עיינים ושיער). אם את מעוניית בעוד פרטים או תרגילים צרי איתי קשר דרך ה-E-MAIL. בברכה, ניר

26/04/2001 | 19:13 | מאת: טובי

תודה לך שענית לי ועוד מהר כול כך. המשקל שלי הוא 59 גובהי הוא 176 ס"מ גילי הוא 19 ובקשר למשקל היעד אין לי בדיוק משקל יעד אני פשוט רוצה שהאזור הבעיתי שלי יפסיק להיות כזה.. כמובן שלא אתנגד אם בדרך ארזה כמה קילוגרמים... מאז שהתחלתי להתאמן בהחלט היה שינוי פיזיולוגי -הבטן שלי השתטחה והיריכיים שלי דיי רזו.. אבל המשקל שלי נותר אותו המשקל.

01/05/2001 | 20:17 | מאת: אדי מלמד

טובי, אבקש לומר לי את גובהך ומשקלך, אם הינך נמצאת 5 חודשים ושומרת על תזונה נאותה , נצטרך לבדוק ולאבחן את בעייתך , ואז אוכל לענות לך יותר. אם ביצעת בדיקות דם לאחרונה אבקש שתאמרי לי את ערכי TSH . בברכת הספורט

02/05/2001 | 18:59 | מאת: טובי

ערב טוב אדי, כפי שכבר ציינתי: גובהי הוא 1.76 ומשקלי הוא 59\60 ולא לא ערכתי בדיקת דם לאחרונה ומה זה אם אפשא לשאול ערכיTSH ואיך הם יכולים לעזור לאבחן את בעייתי? תודה מראש טובי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה