סכרת ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/04/2002 | 17:48 | מאת: נעמה

שלום, אני בת 36, סוכרתית, מטופלת בכדורים ובדיאטה. בשנה האחרונה לא הקפדתי ולא שמרתי ולכן בדיקות הדם שלי אינן תקינות (סוכר גבוה, שומנים גבוהים) ומשקלי אינו מן הנמוכים (=מלאה עד מלאה מאוד). במסגרת היעוץ הרפואי שקיבלתי יעץ לי הרופא להתחיל בפעילות גופנית, אך לא פירט מה מי מו... פעילות אירובית - מה כדאי לעשות? חדר כושר-הליכון, הליכון משולב, אופניים או פשוט ללכת בחוץ, התעמלות? כמה זמן? דופק - לאיזו רמה? כמה פעמים בשבוע? חיזוק שרירים - צריך? מה כדאי? כמה? חדר כושר? בבית? תודה מראש נעמה

01/05/2002 | 09:24 | מאת: ירון פישר

כל התשובות נכונות. תתחילי אימוני כח 20 דקות פעמיים בשבוע למשך 20 דקות - תרגילים מורכבים על שרירים גדולים, אח"כ הליכה בקצב הכי מהיר שאת יכולה להתמיד בו למשך 20 דקות. הליכה בחוץ בנוסף - מומלצת ביותר - 20 -30 דקות עוד פעמיים בשבוע. עומסים לתרגילי כח = לא יותר מ 25 חזרות לתרגיל, לא פחות מ 8.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה