משקולות יד

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/04/2002 | 08:15 | מאת: izi

א. בהמשך לשאלתי עשיתי כעצתך הגעתי ל20 בפעם ראשונה בקלות אבל בפעמים הבאות מספר החזרות הלך ופחת .ב.האם אפשר לבצע תרגילים ברצף שכפות הידים לכוון הריצפה דוגמא:כפיפות וחתירה?תודה מראש

21/04/2002 | 14:17 | מאת: ירון פישר

בוואי שאפשר, השאלה היא "האם זה יעיל?" איך שלא יהיה, אתה יכול להשאר עם ההצעה שלי אבל להאריך את המנוחה בין הסטים לפי הצורך. או לעשות תרגיל על קבוצת שרירים "רחוקה" כדי לאפשר לזרועות לנוח. שים לב שהשריר הדו ראשי של הזרוע עובד בכל תרגילי המשיכה (חתירה למשל), לכן חתירה לצורך הענין לא ממש מתאים.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה