שאלות לגבי ווסט משקל ואימוני כוח

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/11/2016 | 18:43 | מאת: בת אל

שלום 1.באימון כוח האם יש עניין בכיווצים קטנים בכפיפת מפרקים. מה ההבדל בכיפוף וחיזור השריר בטווח תנועה מלא לעבודה בזוית קטנה? 2.האם לנשים בהריון או במחזור מומלץ לבצע אימון ליבה מאשר כפיפות? 3.האם הליכה עם ווסט משקל מוביל לכושר רב יותר מהליכה ללא.האם יש מניעה או חיסרון מללכת עם ווסט משקל לכושר ושריפת קלוריות? תודה

בת אל שלום, 1. עבודה בטווחי תנועה קצרים מפתח את השריר באותם טווחי תנועה ולכן אין הגיון לעשות זאת, תחושת "השרפה" הנלווית לצורת עבודה זו אינה מעידה על יעילותה ( ההפך) אל תוצר של חומצת חלב. 2. כפיפות בטן לט מומלץ גם לא בהריון. 3. הליכה זו פעילות אירובית הוספת משקל כמו ווסט אכן תעלה את הדופק אך איני ממליץ לעשות זאת . שרפת השומן תגיע טוב יותר מתכנית תזונה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה