פציעה ואימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/08/2016 | 08:48 | מאת: אמא

שלום רב בני בן 21 חייל לוחם קרבי היה משחק כדורגל ומתאמן באופן קבוע עם חברים בבסיס אימון מסיבי לפניי חודשים עבר תאונת דרכים שלצערי פירק את היד וגם נגרם שבר רציני עבר ניתוח פלטינות ושיקום ארוך לצערי כבר חודשיים בבית חוסר מעש השיעמום מטריף אותו הוא נורא רוצה לחזור להתאמן הרופא אוסר עליו והוא מתוסכל מאוד נשמח אם תוכל לעזור לנו ולהמליץ פעילות ספורטיבית שכן יוכל לעשות מחוסר המעש אוכל שטויות מחליף את הלילה והיום הוא פוחד לעלות במשקל אנא עזרתך תודה אמא

לאמא שלום, איני יכול להמליץ מאחר לדבריך הרופא אסר עליו להתאמן, ואין קיצורי דרך. האם הוא עושה פיזיוטרפיה כרגע? אם כן ממליץ להתייעץ עם הפיזיוטרפיסט שיראה לו תרגילים . ללא קשר כדאי להתייעץ עם הרופא אם הוא יכול לעשות פעילויות מתונות כגון הליכה וכדומה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה