הורדת היקפים ביד אחורית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/08/2016 | 08:42 | מאת: undefiשיר

בת 29 שוקלת 53/54 גובה 1.61 מתאמנת כל שנים באימוני אירובי חזק מאוד. בחודשים האחרונים הכנסתי גם חדר כושר. היתה לי ירידה בחודש של שני קילו , המשקל נתקע ולאחר מכן החל לעלות שוב (ולא ממסת שריר )חזרה למשקל ההתחלתי . הורדתי הקיפים בבטן ובאגן וכמו כן הירכיים אבל בזרוע האחורית לא זז!! אני יחסית מעוצבת טוב אז הזרוע האחורית משבשת את הפרופורציה בגוף ,ואני לא מצליחה להוריד את ההקפים בה. מה ניתן לעשות?! האם יש באמת המסת שומן למקום כזה קטן יחסית ? ההיקף הוא 29 ס"מ

שלום, אכן לא ניתן לבצע הורדת שומן נקודתית. הורדת % השומן מהגוף או מיד אחורית תלויה בגרעון קלורי , כלומר תזונה. ישנה אפשרות להתמקד בתרגילי יד אחורית להעלאת מסה, קחי בחשבון שזה תהליך ארוך. בהצלחה אורי

07/08/2016 | 08:58 | מאת: מושית

בטח שאפשר לעשות המסת שומן נקודתית! זה הליך שנקרא בודי טייט. אני עשיתי בסנטר (סנטר כפול, לא משנה כמה הורדתי במשקל, וירדתי המון גם בפנים - אבל זה לא נעלם) ומרוצה מאוד... את יכולה לקרוא עוד כאן http://proportsia.co.il/803ד

מושית שלום, השואלת התכוונה בשאלתה להורדת שומן נקודתית באמצעות פעילות גופנית , לא באמצעות מכשירים , שאיבה.... בהצלחה אורי

15/08/2016 | 16:25 | מאת: שיר

תודה רבה גם זה יעזור... אם פעילות גופנית כבר לא מזיזה :-)

30/08/2016 | 22:40 | מאת: לינוי

תתקשרי אלי בבקשה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה