אחוזי שומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/04/2016 | 12:44 | מאת: איתיק

הי, לארונה קיבלתי ריט ממאמן כושר בכר וכן קראתי באינטרנט על תהליך של אי אגילת פחמימות בבוקר וכך אתה מכניס את הגוף של שריפת שומן לניצול אנרגיה, ובערב לאחר אימון להעמיס פחמימות ובכך לבנות שריר. במשך היום אוכל חלבונים ושומן ומעט פחמימוצ כמובן שאני רואה תוצאות אך רציתי לדעת אם דרך זו בריאה לגוף למשך זמן מסויים שכן אני לא אוכל כלל פחמימות בבוקר (למעט גבינה לבנה) ולאחר אימון אפילו בערב המאוחר אןכל פחמימות פשוטות

איציק שלום, לא מכיר מחקרים בשיטה שציינת. בסופו של יום בכדי להעלות מסת שריר צריך להיות במאזן קלורי חיובי בהתייחסות נכונה לחלבון . לא ניתן בו זמנית גם להעלות מסת שריר וגם להפחית מ% השומן. או שאתה בתכנית להעלאת מסה ( עיצוב) בה צריך להיות במאזן קלורי חיובי או שאתה בתכנית להפחתת % שומן , בה אתה צריך להיות בגרעון קלורי ( חיטוב) . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה