הולפוס ונעלי ספורט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/07/2012 | 13:19 | מאת: אורלי

אני בעלת רגל עם קשת גבוהה הולפוס בנוסף התחלתי לשחק כדור רשת לפני כשלושה חודשים, אימון עד שניים בשבוע. במהלך השבוע עושה הליכות בשילוב ריצה קלה. אני. עוניינת לקנות נעל ספורט נכונה שמתאימה להולפוס ותגן על הברכיים מהקפיצות המרובות. איזה נעל מומלץ לי לקנות? בחנויות כל רוב הנעליים מתאימות לריצה... והמוכרים מציעים אותן. אם אפשר להמליץ על דגם ספציפי אודה מאוד.

אורלי שלום, עליך לחפש נעל המעודדת "קריסה" של כף הרגל פנימה (ההפך מנעל תומכת קשת) ישנם מספר חנויות בהם יודעים להתאים סוג הנעל לכף רגל. שלחי לי מסר על מקום מגוריך ואנסה להפנותך לחנות כזו? [email protected] בהצלחה אורי

03/04/2024 | 23:31 | מאת: דבי

אני גם מחפשת חנות לקנות נעלי הולפוס אשמח להמלצות

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה